Laddat upp musik

Jag har nyss laddat upp musik av Miley på min mobil.

Dem här laddade jag upp:
I learned from you
Life what you make it
Rockstar
Let´s get crazy
Fly on the wall
Start all over


Sims Miley

Jag har gjort Miley i the sims 3 nu men det blev inte alls likt. Jag är inte så bra på det där men hon såg väldigt anurlunda ut. Och hennes lockiga fina hår fanns inte och inte hennes klädstil heller. Men jag gjorde något. =)
Jag kanske ska göra om ?


Man ser inte så bra men ni ser nog att det inte är likt.


Miley hyllar Michael

Efter att Michael jackson dog gjorde Miley en musik video som liknade Triller musikvideon.
Vissa tycker bara att hon härmas men jag tror att det är för att hylla Michael. =)

Det är ju inte exakt samma men ungefär.
Kommentera gärna om vad du tycker!


Spola fram till 03:5 .. Det är då det börjar likna.

Det liknar ju mest i början..



Hittar inte låten

Hej hej.
Miley har precis gjort en ny låt men hon har inte spelat in den i en studio än. Asså hon har spelat in med sin egen dator när hon sjunger lite på den nya låten men hittar inte videon på youtube.. Någon som vet vad den heter eller något får gärna skriva en kommentar med vad man ska söka på, på youtube.
Den låten kanske kommer i ett senare inlägg =)  





Jag ska helt klart köpa något! Då har jag lika dant som Miley!
Jah det är ju kläder som miley också har. Vissa exakta andra inte...



Mc

hejhej ni kanske förstår att jag inte är bäst på rubriker men skit i, det får ni leva med.
jag vet nästan aldrig vad jag ska skrivia i den här bloggen för den här är ju om miley som ni kanske vet :)
Här kommer en video med Miley and Mandy.




/ sophi

Hannah & Miley på bilden

Förut hade jag ju bara ritat Hannah montana på bilden men nu har jag ritat Miley också. Jag tyckte inte att det blev så likt men jag gjorde inte om.


Förra natten drömde jag om att jag träffade Miley.
Hon var jätte snäll och vi skrattade typ hela tiden.
Och jag och hon sjöng tillsammans på hennes konsär.
Det var en jätte kul dröm.

Men när jag vaknade var jag ledsen för det hade värkligen kännts verkligt.
Jag frågade mig själv "Hallå vart tog Miley vägen?"
Men nu hoppas jag på att drömma om Miley igen =)


Sov sött!
Älskar alla läsare och Miley!


MILEY SMILEY !

HEEJ´! verkligen förlåt för en dålig uppdatering men jag vi har inte så himla mycke tid för vi har ju skolan också och alla läxor men vi gör vårt bästa. Nu lyssnar jag på Hannah montana inte så konstigt :S
Nu ska jag snart kolla lite på bloggar och bland annat en miley blogg fast hon skriver nästan aldrig.



miley familj längesem kolla va gullig miley är :)/ sophi

svar på tal :

Janice
Juste jag tyckte det var bra med dem där 10 saker ni inte visste om miley. Det var roligt för jag visste faktiskt inte så mycket om henne.
Snälla kan ni göra det idag?

svar: tack för du tycker det är så roligt men vi kan inte göra det så ofta för då har man ju man samma sak på alla för vi vet inte så himla mycke om miley cyrus.

// sophi

Miley är bäst

Hej hej, Jag och Sophi gjorde inte så mycket på colaget idag eller jo Sophi gjorde ganska mycket men jag hade andra kompisar här också så jag var tvungen att bjuda på mat och då gjorde jag plättar så jag hade alltså inte tid. Nu ska jag rita lite på teckningen =)





Kanske dålig uppdaterning

Det kanske kommer vara dålig uppdatering från mig för våra två andra datorer är på lagning och det här är min systers dator och hon kanske kommer ha den. Men jag ska skriva så fort jag får tillfälle. Och jag har sovmorgon nu så jag skriver ganska  mycket.

Jag har lyssnat jätte mycket på den här låten.
Refrengen är bäst tycker jag.





Jag och Sophi

Hejsan igen!

Jag undrar om ni läsare vill ha veckans låt och sånt?
Det skulle vara snällt om ni komenterade det i såna fall.

Idag ska jag och Sophi göra klart colaget tror jag.
Om vi har tillräkligt med bilder.
Men jag har ju en hel bok full av bilder + klistermärken!

Vi ska i alla fall jobba snabbt för sen har vi tränning men förra gången gjorde vi allt på en timma och det blev ju väldigt mycket som ni kanske såg. Vi har bara lite kvar nu!!


Super söta M.C!!




Tre olika saker.

Jag har börjat på en tekning av Hanna montana. Jag ska rita till Miley på den också. Jag och Sophi kan skicka in den till Miley tänkte jag. Den är inte så fin men jag ritade faktiskt inte av någontingt, så jag är faktiskt ganska nöjd. Fast kläderna blev fula.
Man kanske inte ser så bra på bilden men den får duga.



Här är min poster bok jag fick av mormor.
Den är ju som en dagbok också så jag ska skriva i den någon gång på dagen. Fast jag har inte med den till skolan. jag kommer ändå aldrig ha tid för den där. Men det är i alla fall jätte kul att ha en bok om Miley och Hanna montana. Fast bilderna i den var när M&H var ganska små men dem är fina ändå.
Ojsan ljuset blev lite fel. Nu lyser det på boken. 
 



Det är jätte många som säger att alla Mileys låtar är lika dana men det är inte sant. Men dem som inte gillar Miley eller Hanna montana kan väl inte höra skillnaden. Hon gör massor med olika låtar som handlar om olika saker och det är alltid olika texter. Såklart!


sötnosarnas drottning <333



Life's What You Make It



Jga har nästan aldrig lyssnat på denna låt men det är skit bra har jag upptäkt. Fast jag har också märkt att versera är inte så bra men refrängen är bäst.


/ sophi nu ska jag sova godnatt miley och alla andra.

Party in the USA musik video

Nu har musik videon till Party in the USA kommit! Den är inte direkt som jag tänkt mig för dem är ju på landet?! Men jag vet inte vad ni tycker om den. Hon kanske bara drömmer? Jag hade i alla fall tänkt mig typ storstaden på någon klubb eller något =P kolla själva!!

Det var min favorit låt förut.

Jag har fått en poster bok av mormor med Miley och Hanna montana. Jag är jätte glad för det finns många bilder som jag och sophi kan andvända tull vårat colage och så fick jag en jätte stor affisch, som jag såklart ska hänga upp i mitt rum. Den boken är också som en dagbok =)



dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycke tid, jag vet inte varför hanna inte skriver men jag vet att hon har match och då kan hon ju inte skriva. 

Jag har kollat jätte mycket på när folk ringer sina idoler och vissa ringer miley fast hon har ju en fan mobil som man typ pratar in ett medeladen. Jag och Hanna ska nog ringa det nån gång.




skit fin bild på Miley cyrus.

/sophi

hahah


en parodi som är jätterolig. kolla // sophi

Mileys nya film

Miley håller på att spela in en ny film, än så länge vet jag inte så mycket om den men hennes motspelare är hennes pojkvän. Jag ska lungt se den! den heter " the last song " jag är 98 prosent . =O





Hannah Montana the movie

Hannah montana the movie dom som inte har sett den måste verkligen se den nu. Den handlar om hennes kändisliv och hennes vallniga, Och sen kommer hon tillbaka dit hon bestämmde sig att bli Hannah montana. Nu säger jag inte mer för jag ska ju inte avslöja för mycke.
SE DEN NUUU !!



själv har jag filmen :)

/ sophi


Bilder på COLAGET!

Visserligen är det inte klart än men det är bara några bilder kvar som ska sättas på. Jag tänkte göra lite idag men jag hade tränning så jag orkade inte sen, och så kollade jag ju på idol. Sophi har åkt till sitt land så jag vet inte om hon kommer uppdatera så mycket. Hon ska nog skriva ett inlägg idag.
I alla fall ville jag och sophi att ni skulle se lite av vårat stooora colage med miley bilder. Det är super snyggt såklart, fast vi vet inte än vem som ska ha det och såå...

inte världens bästa bild men den får duga!

Godnatt Miley och alla läsare, sovgott!



Gästbloggning

Heellu bitches;D
Det är cici häär . Just nnu är vi hemma hos hanna och äter apelsin snart ska vi på träningen och hanna ska ha sitt miley hårband -.-
Själv gillar jag inte mileys låtar eller joo the climb gillar jag och kanske någon till låt men annars är jag inget stort fan av henne ! Mitt idiol är ju skjälvklart chris brown !I <3 him!
Meeen det vaar allt , heeejdå
//CeciliAlexiS:D


Cici och hanna i spegeln


Lite bilder



.Hihi.Hihi.Hihi.Hihi.


Jag lägger ut mer imorgon nu ska jag sova. Godnight...
Godnatt Miley, sovgott!

Vi har gjort en musikvideo!

Hej hej. Jag ebba och Sophi gjorde en musikvideo idag men tyvärr så kan jag inte lägga upp den för jag har inte gjort den än i movie-maker. Men jag har några bilder från inspelningen.
Jag tror jag lägger upp videon sen men det är något krångligt i datorn!



Haha hon var inte beredd.


Nu har jag och sophi börjat på colaget. Vi behöver lite fler bilder men vi ska fixa det. Jag ska lägga upp en bild på det sen och lite fler bilder på mig, Sophi och Ebba.



colage

för en stund sen kom jag hem från hanna och vi har gjort ett colage vi är nästan färdiga det är jättefint det kommer bilder av hanna men lite senare om hon skriver nåt :)
Just nu lyssnar jag på " party in the USA " jag älskar den låten :D jaa när vi va hemma hos hanna så gjorde vi en musikvideo till " rock star " den får ni någ se senare.



sötaste bilden på Miley :)


.





1. Hon har både blivit kallad Smiley och Spidermonkey.
2. Hennes riktiga namn är Destiny hope cyrus,
3. Hon bytte namn till Miley RAY cyrus för att hedra sin far billy ray.
4. Hon blev en skam för USA för några bilder som råkade komma ut på internet.
5. Hon skrev kontrakt på playboy men rev det.
6. Hon har 5 syskon, En lillasyster en lillebror 2 storebröder och 1 storasyster.
7. Hon sägs vara nästa madonna.
8. Hennes favorit färg är rosa, lila och gul.
9. Hon älskar ketchup och har det till och med på pizza!
10. Från 2007 till 2008 känade hon cirka 25 miljoner dollar (106 miljoner kr)




Gästbloggning ..

Heeej ebba här :)
Jag är hemma hos hanna med hanna och sophi :) dom sitter och tar egobilder på sig själva! och hanna sjunger .. men som ni sett har sophi gjort ett videoinlägg och där var jag med :) Men jag har inte så mkt att skriva förutom att det här läckt ut nakenbilder på sophi och hanna .. För att kommer in på den sidan där nakenbilderna är klickar ni
http://miiileey.blogg.se ( det är en annan blogg som någon har försökt vara dom :S :)
men pusspuss på er alla! Sakna mig inte för mkt


Miley följer modet.

Miley har haft en klänning som vissats på catwalken. Hon säger i en intervju (stavning?) att hon tycker att mode är viktigt men att man ska ha det man tycker är bekvämt. Den här klänningen kan inte vara så bekväm, den väger nämligen 27,7 KG! Undrar hur länge hon stod ut!? Hon ser inte så besvärad ut men man vet aldrig.

Fast snygg var den ju, i alla fall att ha på en gala.

Här är en till fast den väger nog mindre

Sötis Miley

Jag är i skolan nu så jag kan inte skriva något mer.
Jag älskar Miley.C, punkt slut



svar på tal :

komentar:
HON ÄR BÄÄÄST I HELA VÄÄRLDEN!!!! I LOVE HER! JAG SKA PÅ HENNES KONSERT!! NI VET VÄLL ATT HON KOMMER TILL SVERIGE DEN 6 DECEMBER, NI SKA VÄLL DIT? JAG BESTÄLLDE MIN BILJETT FÖR JÄTTE LÄNGE SEN :)
JAG LÄNGTAR VERKLIGEN IHJÄL MEJ! MEN JAG HAR INGEN ATT GÅ MED :( MEN JAG HAR BESTÄLLT TVÅ BILJETTER IFAL NÅN AV MINA VÄNNER SKULLE ÅNGRA SEJ OCH HELT PLÖTSLIGT BÖRJA HILLA MILEY... DEM TYCKER ATT JAG ÄR TÖNTIG FÖR ATT JAG GILLAR HENNE, KANSKE ÄR JAG DET OCKSÅ, MEN DÅ KAN VI VARA TÖNTAR TSM! LOVE HANNAH MONTANA!<33

svar: Jag tror inte att du är en miley fan för du är säker en som låssar vara en som tycker det är töntigt att gillar " Hannah montana " och vi har till och med kolla vart hennes konsärer är och ingen är i sverige. Det är ändå inge fel att gillar Hannah montana men vi gillar inte hm så mycke mest miley. snälla du behöver inte låssas.

hahah :)



videoinlägg :) //sophi

hemma hos renee

heejheej nu sitter jag och lyssnar på miley och noah när dom sjunger tillsammans det är så gulligt.
Snart kanske vi ska på fotboll. Haaha jag ebba och renee har gjort ett miley videoinlägg ahha kommer lägga upp det :) vi pratar lite om miley och lite annan, nu lyssnar vi på en annan låt med min lilla älskling miley. snar eller när jag kommer hem ikväll ska jag ringa hanmna och bestämma 10 saker om en sak ni får se sen :)

men den lägger jag upp i nästa inlägg / sophi


Claudia gästbloggar!

Hej! Nu är det Claudia som är här och gästbloggar kolla också in min egna blogg www.claui.blogg.se! Jag är som ni kanske vet hemma hos Hanna och vi har kollat lite på tve o sånt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag gillar också Miley men inte alls lika mycket som Sophi och Hanna för dom är ju helt galna i henne, skriver brev och har tom en blogg om henne! ;) Men ni som läser denna blogg vad tycker ni om Miley. Tycker ni hon är dålig och töntig för hon är med i "Hannah Montana" eller tycker ni att hon som jag att hon sjunger bra, och att hennes låtar är bra. Ja eller som Hanna och Sophi som älskar henne och sjunger hennes låtar heeela tiden? Aa det är ju roligt och veta!
/Kramar, Claudia

Här kommer tre låtar som jag tycker om som Miley har gjort tror inte dom har lagt upp dom än :D


Miley hårband

Hej hej. Jag hade ett vitt hårband så jag skrev Miley Cyrus på det, och vips så blev det mycket snyggare =) Jag har på mig det nu. Nu är Claudia här och hon ska gästblogga hon sitter vid den andra datorn. Hon gillar inte Miley lika mycket som jag och Sophi men några låtar. Nu ska jag göra Miley på sims tre. Vi får se hur det går =S
Jag är inte direkt världs bäst på det!

Mitt hårband !



Hanna montanas låtar

Det är med text så ni kan sjunga med!

Miley får konkurens

Nu ska Mileys storasyster börja sjunga. Tänk om hon blir större än Miley själv. Nej det tror jag faktiskt inte. Men hon heter i alla fall Brandi cyrus. Hon och Miley är bra vänner och syskon. I alla fall får vi se hur det går för Brandi! Jag skulle gärna höra henne sjunga!


Här sjunger i alla fall Noah cyrus, Miley hjälper henne lite!



Niley

Jag tycker att Miley och Nick borde vara ihop men det finns ett problem.
Mileys brorsa gillar inte bröderna Jonas, han säger att han skulle kunnat gå samma väg som dem." Dem har inget fritt liv, dessutom är allt med dem fejk" sa han.
Jag tror han inte gillar dem för att Nick sårade Miley.
Men dem passar så bra ihop.
Go Niley!! =P

Haha i bakrunden ser man lite av Noah! (Mileys lillasyrra)

Det här är hennes bror. Värkligen inte lika söt som Miley.
Han är rent ut sakt FUUUL!



tänker

heejheejj idag efter skolan så tänkte jag ch hanna gå hem till henne och börja på colaget men vi gjorde inte det för jag va tvungen att åka hem och plugga :/ men vi ska börja med det snart kanske om några dar, men om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge haha.

jag tänker nästan alltid på miley såhär : åå jag vill verkligen träffa henne, och undra vad hon gör nu ? så brukar jag tänka önska jag verkligen fick träfa henne.
nu ska jag plugga lite mer men här komme en fin bild på älsklingen miley.



/ sophi


MILEY

NU MÅSTE JAG STICKA FÖRLÅT FÖR ATT INGET HANDLAR OM MILEY NU MEN BARA RUBRIKEN MEN JAG SKRIVER MER NÄR JAG KOMMER HEM HEJ DÅ / SOPHI

Miley Miley

Vi gjorde inte colaget idag men vi klippte ut lite fler bilder. Dessutom hittade vi en ny adress som vi ska skriva ett brev till. Hoppas det är Mileys riktiga adress! Imorgon ska sophi och hem till mig innan våran träning och då ska vi spela in en video när vi dansar till en av Mileys låtar, jag vet inte hur den stavas men ni kanske vet vilken. Den går ungefär såhär. (jag kanske inte stavar allting rätt)

pop it, lock it, polka dot it, countrify it, hip hop it, hawk in the sky, moveside to side, jump to the left, stick it glide, sig-sag touch, across the floor, shuffle in diagonal.....

Ja det är ju mer men jag ville bara att ni skulle fatta vilken det var.
Nu ska jag hoppa i säng och drömma om att jag träffar Miley =P


Hanna Sophi och Miley = HSM

heeej ! Nu är det både Hanna och Sophi här =) vi lyssnar på "when i look at you" den är superbra! Snart ska vi börja på vårat colage men vi ska inte göra hela för Sophi har glömt sina bilder. =( Miley är inte död för då skulle det stå i typ alla tidningar och det gör det ju inte =P våran älskling får inte vara död.
Nu lyssnar vi på "start all over" den är bra den också

Miley cyrus du sjunger bäst.


Vi och sötisen Mileey !



Hemlighet

Goodmorning! Idag ska kanske Sophi komma hem till mig eller jag till henne. Så ska vi påbörja Miley colaget lite smått. Än har vi ju inte så många bilder men det kommer vi ha snart.
Vi ska också göra en sak på bloggen som vi kommer göra varje vecka men än så länge är det en hemlighet.
Ni får kolla lite senare och se vad det var, kanske kommentera om ni tyckte det var en bra idée.
jag har kluddat upp tre bilder på Miley på min spegel så jag kan kolla på henne hela tiden. =D *happy* =D

Och så ska jag ta reda på om Miley verkligen är död. Som jag inte tror.

I love you Miley.C  





Ofta hon är död?

Nu påstår några att Miley är död. Jag tror inte på det, för dem säger att det var en bilolycka och för ett år sen var det en hackare som hackade sig in på Mileys youtube och låtsades vara Mileys bästavän och skrev att Miley har dött i en olycka. Så antingen har folk inte sett att det var för ett år se eller så är det sant.
Man blir ju ändå lite skakis. Jag vill absolut inte att min fina Miley ska vara död. Tänk er inga mer bra låtar!


Hahah älsklingarna. Mandy och Miley!

JAG TROR DESSUTOM INTE ATT MILEY SKULLE SKRIVA DET PÅ DERAS YOUTUBE.
DET SKULLE JU BLI KAOS, NEJ DET ÄR SÄKERT ETT PÅHITT!


Dom är så söta ihop


jag tycker dom ska vara ihop :) va tycker ni ?

// sophi


STORT colage

Hej, jag och Sophi ska göra ett jätte stort colage på Miley och Hanna (montana) båda ska vara med på colaget.
Jag har klippt ut några bilder och hoppas att Sophi också har hittat några fina bilder.
Jag ska skriva ut lite bilder också men det fanns jätte många i mina Julia tidningar så jag tog dem först.
Vi kanske ska skicka colaget till Miley, vi har inte pratat om det än. I fredags skickade vi ett brev till Miley.
Ni kanske vill veta hennes adress? Det är hemligt
=P


Några stora bilder

Och många som är lite små, fast det finns stora där också!

Miley jag älskar dej. Jag och Sophi är ditt största fan

Juste Sophi skrev om att Miley inte skulle komma till Sverge och ha konsär..
Hon har ju i London så jag kanske ska åka dit. Jag hoppas att Sophi kan följa med,
eller Claudia. Det skulle vara bäst, och kolla på hennes konsär och sånt!!!



miley love dogs

heejj heejj jag har tagit några bider från en annan blogg :) när miley är med hundar för hennes favorit djur är ju som sagt hund hon har en hund själv men den vet jag inte vad den heter :)


dog dog dog :)


miley love dogs


aww sötisar

// sophi


Colage

Ett litet colage när miley var riktigt liten. =)

Klicka på bilden så ser du den bättre!




Lilla cyrus

Miley är inte bara söt och fin nu när hon är stor. När hon var liten var hon jätte gullig.
Här är några bilder från hennes barndom, så himla söt!





Hon ser lite sur ut på den här men hon är så vacker på alla bilder






Miley är bäst

hej hej igen! Just nu sitter jag och lyssnar på Mileys bästa låtar. =) Jag och Hanna måste gå på hennes konsär men det är typ ingen i sverige :( vi som älskar miley.

Nu ska jag lyssna på Obsessed, en av Mileys många grymma låtar!






// sophi

hej, det här blir mitt första inlägg i denna blogg hoppas det går bra för denna blogg. Min föra hette www.soophis.blogg.se för er som vill se den, fast jag vet inte om jag ska ha kvar den :)

ja som sagt det här är en blogg om vår idol miley och vi kommer lägga ut låtar och skriva lite om henne :)
här kommer en av dom bästa hon har gjort :D






miley cyrus - the climb

Miley Curys

Hej vi är två tjejer som heter Hanna och sophi och vi älskar Miley så vi vill göra en blogg om henne.
Här kommer två bra låtar av henne
. Njut av dem!








RSS 2.0